Blogolj!

Rajzolj egy macskát, megmondom, ki vagy

Gabriella
2016.01.19.

Mai mantrám: legyél nyitott! De hogy a francban legyek nyitott, amikor csak befelé tudok figyelni? Nagytakarítás van. És ez egy extrovertált személyiségnek olyan, mintha lekapcsolnák a Mátrixról. Kényelmetlen, csendes, ismeretlen, de azért érdekes kaland. Macskarajz elemzésen voltam. Téged is érdekel? Rajzolj egy üres lapra egy macskát, és csak azután olvasd tovább. 

Másfél órányi vakság

Gabriella
2015.06.25.

Azt hittem, könnyű lesz, csak akarni kell, de amíg nem próbáltad, fogalmad sincs, hogy milyen az, amikor nem látsz. Képzeld el, és szorozd meg tízzel. Na, annál sokkal, de sokkal keményebb, pedig csak a felületet karcoltam. Viszont egy telefonbeszélgetés is másképp szól, mint nyitott szemmel. És, bár azt hittem egész napos lesz a küldetésem, csak szánalmasan rövid ideig bírtam.

A nagy nem hall, nem lát, nem beszél projekt

Gabriella
2015.06.23.Nem látsz a szemedtől? Ne szólj bele! Mit fülelsz? Hányszor halljuk, hányszor gondoljuk, vagy mondjuk egymásnak. Indulatból, jó szándékból, feddően vagy figyelmeztetésképpen. Kipróbálom, milyen lenne, ha komolyan venném. Mint a három majom: egyik nap nem látok, másik nap nem hallok, harmadikon nem beszélek. 

Címkék: kipróbáltam

Gilisztazabáló csoki istennő

Gabriella
2015.06.17.


Fogadj el egy baráti tanácsot: akkor se próbáld ki a testfújós barnítást, ha a 15 éves osztálytalálkozódon lesz jelenésed a napsárga ruhádban, és olyan hóka vagy, mint Nicole Kidman a Moulin Rouge-ban. A tavalyi sztorim  még mindig kísért. Tudtam, hogy nem lesz nyaralás. Gondoltam, jöjjön a XXI. század csodája, a fújós testbarnítás. Én is lehetek csoki istennő, és akkor nem kell savanyú képpel hallgatnom mások horvátországi nyaralását, vagy a görög riviéra szépségeit. A színem meglesz, én meg majd Tuniéziáról mesélek. Irány a spray-s testbarnítás! Kellemes szalon, kellemes zene, kellemes hangulat, és a végeredmény gyönyörű, csokibarna csomagolás. Hazáig.

Ezeket a cikkeket olvastad már?