Blogolj!

Gilisztazabáló csoki istennő

Gabriella
2015.06.17.


Fogadj el egy baráti tanácsot: akkor se próbáld ki a testfújós barnítást, ha a 15 éves osztálytalálkozódon lesz jelenésed a napsárga ruhádban, és olyan hóka vagy, mint Nicole Kidman a Moulin Rouge-ban. A tavalyi sztorim  még mindig kísért. Tudtam, hogy nem lesz nyaralás. Gondoltam, jöjjön a XXI. század csodája, a fújós testbarnítás. Én is lehetek csoki istennő, és akkor nem kell savanyú képpel hallgatnom mások horvátországi nyaralását, vagy a görög riviéra szépségeit. A színem meglesz, én meg majd Tuniéziáról mesélek. Irány a spray-s testbarnítás! Kellemes szalon, kellemes zene, kellemes hangulat, és a végeredmény gyönyörű, csokibarna csomagolás. Hazáig.

Félrelépegető

Gabriella
2015.06.13.

Egy társkereső oldal felmérése szerint a házasságban élők 68 százaléka lépett már félre, és 32 százalékuknak van folyamatos kapcsolata azzal a bizonyos harmadikkal. Közben egy teljes iparág épült a hűtlenségre, alibi gyárral, szerető kereső oldallal, titkos találkahelyekkel. Vajon a monogámia illúzió, és tényleg totális szürreality-ben élünk?

Tombol a meleg és a retro

Gabriella
2015.06.12.

Retro láz van. A keresztlányom rápörgött egy 15 ezer forintos, sárga, fodros miniszoknyára. Nekem ugyanolyan volt a Skálából. 20 éve. Eredeti Week End márka. A kollégám szimat szatyorra licitál a neten, lehet Négercsókot kapni, és ismétlik a Lindát.

Ezeket a cikkeket olvastad már?