Próbafül(ke)

Gabriella
2016.05.26.A próbafülkékben szürreális hangjátékok zajlanak. Az egyikben hangosan telefonáló vagány magányos rángatja magára az egy számmal kisebb ruhát, a másikban kamasz lány győzködi az anyját, hogy hiába cuki, de ciki a bambis póló, egy kicsit arrébb pedig két barátnő bírálja az idei divatot. De ez csak a felszín. Mini drámák és vígjétékok mennek a szomszédban.

Minden(ki) megtörtént

Gabriella
2015.10.17.


Juci, basszus, ma találkoztam az Időszelidítővel. Most vagy egy vén Kimnowak rajongó szórakozott, vagy igazad volt, és egyszerre létezik minden. Ahogy mondtad: Isten mellett még sokan megférnek. Elmondom, hogy történt, amikor ezen az esős szombaton túrógombócot kértek a lányok, és leugrottam a kisboltba, és egy különös beszélgetésbe találtam magam, egy ötvenes Időszelidítővel. 

Dehogy új, tavaly vettem!

Gabriella
2015.10.06.

Amikor összecsapnak a fejem fölött a hullámok, vagy szükségem van egy kis kényeztetésre, akkot muszáj vennem valamit. Legyen az a hatvannyolcadik pár cipő, vagy egy blúz a turkálóból. Mindegy. Otthon meg majd úgy teszek, mintha előkerült volna a szekrény mélyéről egy régi darab. A férjem meg úgy tesz, mintha elhinné.

Ezeket a cikkeket olvastad már?