Vibrátor a drogériából

Gabriella
2015.06.18.

undefinedMajdnem dobtam egy hátast, amikor leesett a papírtantusz. A fogkrémes polctól fordultam hatalmas lendülettel, és szemmagasságban négy cuki kis dobozba ütköztem. A tűzoltó, a francia, a milliomos és a teniszedző. Ezekre a "fantomnevekre" hallgatnak ugyanis a DM-ben kapható vibrátor család kisfickói. A csinos kis grafikai elemekkel tarkított dobozkák egy laza csuklómozdulattal leemelhetők a polcról, majd feltűnésmentesen rápakolható a testápoló és a tisztasági betét. Nincs titkos utánajárás, online rendelés, és ha mázlink van, lesz rá  kupon akció is.

Gilisztazabáló csoki istennő

Gabriella
2015.06.17.


Fogadj el egy baráti tanácsot: akkor se próbáld ki a testfújós barnítást, ha a 15 éves osztálytalálkozódon lesz jelenésed a napsárga ruhádban, és olyan hóka vagy, mint Nicole Kidman a Moulin Rouge-ban. A tavalyi sztorim  még mindig kísért. Tudtam, hogy nem lesz nyaralás. Gondoltam, jöjjön a XXI. század csodája, a fújós testbarnítás. Én is lehetek csoki istennő, és akkor nem kell savanyú képpel hallgatnom mások horvátországi nyaralását, vagy a görög riviéra szépségeit. A színem meglesz, én meg majd Tuniéziáról mesélek. Irány a spray-s testbarnítás! Kellemes szalon, kellemes zene, kellemes hangulat, és a végeredmény gyönyörű, csokibarna csomagolás. Hazáig.

Túl a hazugságok tengerén

Gabriella
2015.06.16.


Na, akkor drága barátocskáim, ezennel szépen, komótosan, kézen fogva elmentek a jó büdös picsába. Szívem szerint ezt néha kimondanám. De soha nem teszem, mert kedves ember vagyok, és nem akarok megbántani senkit. Nekem a „mindenáron jófej, ha beledöglik is” szerepet dobta a gép. Iszonyú fárasztó. Statáriumot hirdetek, elég volt a játszmázásokból.

Félrelépegető

Gabriella
2015.06.13.

Egy társkereső oldal felmérése szerint a házasságban élők 68 százaléka lépett már félre, és 32 százalékuknak van folyamatos kapcsolata azzal a bizonyos harmadikkal. Közben egy teljes iparág épült a hűtlenségre, alibi gyárral, szerető kereső oldallal, titkos találkahelyekkel. Vajon a monogámia illúzió, és tényleg totális szürreality-ben élünk?

Tombol a meleg és a retro

Gabriella
2015.06.12.

Retro láz van. A keresztlányom rápörgött egy 15 ezer forintos, sárga, fodros miniszoknyára. Nekem ugyanolyan volt a Skálából. 20 éve. Eredeti Week End márka. A kollégám szimat szatyorra licitál a neten, lehet Négercsókot kapni, és ismétlik a Lindát.

MILF - vagány anyu vagy vállalhatatlan mutter?

Gabriella
2015.06.11.


Büszkén mesélte a jó karban lévő, negyvenes anyuka, hogy kamasz lánya osztálytársai szerint ő bizony egy dögös MILF. Nem értettem, miért örül ennek. Ő meg nem értette, hogy én miért nem értem. Az Amerikai pite óta úgy tudjuk, hogy a MILF tulajdonképpen kamasz bók. Vessenek az oroszlánok elé, de én nem venném annak.  A Mother I’d Like to Fuck jelentése: anya, akit megdugnék. A pornóiparban pedig az évtizedek során önálló műfajjá nőtte ki magát. A bevezető sztori többnyire az, hogy anyuci megkívánja gyereke barátját, vagy anyucit megkívánja gyereke barátja. Aztán "eksön."

Mi van akkor, ha egyszerre jön el az összes nagy Ő?

Gabriella
2015.06.10.


Nem könnyű megtalálni az igazit. Amikor pedig megvan, az ember hajlamos elbizonytalanodni, hogy vajon tényleg ő-e a nagy Ő? A többnejűség vagy a többférjűség azonban csak a vágyálmainkban izgalmas. A valóságban nemcsak bizarr, de kőkemény fizikai meló is. 

Az én abortuszom

Gabriella
2015.06.09.Valamikor mostanában lenne 5 éves a fiam. Vagy a lányom. A legkisebb. Nem kapott esélyt. Két gyerek mellett, már nem túl fiatalon, egy agyonhajszolt házasságban, felelősségünk teljes tudatában döntöttünk férjemmel az abortusz mellett. A mai napig nem tudom feldolgozni. Megtanultam ezzel a - szó szerint - gyilkos érzéssel együtt élni.  

Címkék: anya, baba

Ezeket a cikkeket olvastad már?