Blogolj!

MILF - vagány anyu vagy vállalhatatlan mutter?

Gabriella
2015.06.11.


Büszkén mesélte a jó karban lévő, negyvenes anyuka, hogy kamasz lánya osztálytársai szerint ő bizony egy dögös MILF. Nem értettem, miért örül ennek. Ő meg nem értette, hogy én miért nem értem. Az Amerikai pite óta úgy tudjuk, hogy a MILF tulajdonképpen kamasz bók. Vessenek az oroszlánok elé, de én nem venném annak.  A Mother I’d Like to Fuck jelentése: anya, akit megdugnék. A pornóiparban pedig az évtizedek során önálló műfajjá nőtte ki magát. A bevezető sztori többnyire az, hogy anyuci megkívánja gyereke barátját, vagy anyucit megkívánja gyereke barátja. Aztán "eksön."

Mi van akkor, ha egyszerre jön el az összes nagy Ő?

Gabriella
2015.06.10.


Nem könnyű megtalálni az igazit. Amikor pedig megvan, az ember hajlamos elbizonytalanodni, hogy vajon tényleg ő-e a nagy Ő? A többnejűség vagy a többférjűség azonban csak a vágyálmainkban izgalmas. A valóságban nemcsak bizarr, de kőkemény fizikai meló is. 

Az én abortuszom

Gabriella
2015.06.09.Valamikor mostanában lenne 5 éves a fiam. Vagy a lányom. A legkisebb. Nem kapott esélyt. Két gyerek mellett, már nem túl fiatalon, egy agyonhajszolt házasságban, felelősségünk teljes tudatában döntöttünk férjemmel az abortusz mellett. A mai napig nem tudom feldolgozni. Megtanultam ezzel a - szó szerint - gyilkos érzéssel együtt élni.  

Címkék: anya, baba

Ezeket a cikkeket olvastad már?