Gyengeségem története

Gabriella

Jó napot kívánok! Nekem azt mondták, hogy itt szabad gyengének lenni. Vagy fáradjak át megint egy másik ablakhoz? Onnan küldtek ide, ahol olyan sokan állnak. Igen, nő vagyok. Szőke. Törékeny. Sebezhető. Odaadó. Ölelő és ölelhető. Ja, és néha minden ok nélkül vicces.

Sírni? Szoktam. És igen, bizonytalan is vagyok. Néha... Vagy nem? Látja, szerintem ez vicces. Érti, ugye? Szőke nős poén. Szeretek nevetni. Oké, ez nem volt igazán jó, de én soha nem érzem elég jónak magam. Talán azért, mert mindenem valódi. A szarkalábak a szemem alatt, a ráncos pulykanyakam és a tűsarkútól szerzett tyúkszemem. Kész baromfiudvar. Na, nevessen már! Ezt is poénnak szántam. Nem, ez nem szőke nős humor, ez már irónia. 

Igen, kitalálta! A másik ablaktól küldtek ide. Onnan, amelyik előtt olyan sokan állnak. Nem, nem láttam, mi van oda írva. Tudja, egy kicsit hiú vagyok, és csak akkor teszem fel a szemüvegem, ha már hunyorogva sem tudom kisilabizálni a betűket. Talán innen, messziről megpróbálom: ERŐS NŐK. Így már világos, miért küldtek ide. Megmondtam nekik, hogy én már nem vagyok erős. Hogyhogy hogyan csináltam? Egyik reggel kiléptem a fejemből és kinyitottam a szívemet.

Címkék: gyenge, , történet
https://reneszanszasszony.blogstar.hu/./pages/reneszanszasszony/contents/blog/45358/pics/lead_800x600.jpg
gyenge,nő,történet
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ezeket a cikkeket olvastad már?