Én vétkem?

Gabriella

Mimi tudta, hogy a vizsgálat átlépte a mammográfia határait. Szóvá tette, de az orvos a szemébe nevetett, hogy csak képzelődik. Irtózatosan elszégyellte magát. Az ajkait harapdálva némán tűrte, hogy a szájszagú doki tovább markolássza a melleit. Undorodott, félt, és életében nem érezte magát ilyen megalázottnak. Hazafelé összehányta a villamost.

Ella aprócska lakásának az ajtaját soha nem zárta be.  Nem volt mitől félnie, hiszen idegen nem juthatott be a színészházba. Aznap éjjel már mélyen aludt, amikor Géza benyitott hozzá és becsúszott mellé az ágyba. Ella táncos volt, Géza színész. Az esti előadás alatt született meg Géza első fia, koccintottak is rá a büfében. Ella lefagyott, amikor megérezte a részeg színész ágaskodását a takaró alatt, és undorodott magától, hogy a teste reagált az érintésre.  Géza gyorsan elment. Másnap egy kacsintással nyugtázta: ugye, kár lett volna kihagyni? Ella azt hitte, az ő hibája, hogy nem tudja az egészet poénra venni.

Minden ember addig engedi közel a másikat, amíg jól esik. Amint megálljt parancsolsz és a másik akár egy centit is előrelép, az már a te személyes tered megsértése, és erőszaknak minősül

Dani gyakornokként került egy multihoz. A sales vezetője Éva, egy negyvenes, nagymellű, dögös milf kinézte magának. Az sem zavarta, hogy Daninak menyasszonya van. Éva eleinte csak kétértelmű célzásokat tett, de nem érte el a célját. Egy kétnapos csapatépítő tréningen nyílt támadást indított, és nem csak a szobaszámát, hanem az erogén zónáinak a pontos térképét is belesuttogta a férfi fülébe, miközben az asztal alatt megmarkolta a férfiasságát. Danit kiröhögte a nagyfőnök, amikor panaszt tett. „Apukám, te nem is tudod, mekkora mázlista vagy! Éva kegyeiért itt a srácok évekig törik magukat! Ekkora lúzert még nem hordott a hátán a Föld!” Dani még aznap megkeresett egy ügyvédet, aki a per helyett munkahelyváltást ajánlott.

Anna mini szoknyában, sportcipőben rohant a busz után. Miközben futott, még hallotta, hogy egy férfi azt üvöltötte utána: “szárazon b@sznám szét a segged!”.  A busz  megvárta, a lány pedig zokogva rogyott le az első ülésre. A sofőr, miközben kifelé kanyarodott a megállóból, kajánul odaszólt neki: ”nem kellett volna kurvának öltözni, kislány!”

https://reneszanszasszony.blogstar.hu/./pages/reneszanszasszony/contents/blog/43610/pics/lead_800x600.jpg
élet,szex,történet,zaklatás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?