Te mi elől futsz?

Gabriella

Puff, már megint az orra előtt csapódott be az a rohadt ajtó. Tovább futott a folyosón, a nyakában érezte a lény lihegését, de nem mert hátranézni, nem akart időt veszíteni, pedig semmi félelmetes nem volt benne, mégis szaladni kellett előle. Azt tudta, hogy négy lába van: trapp-trapp-trapp-trapp volt a lépteinek a ritmusa.

A következő ajtón sikerült befutnai, de az meg mögötte csapódott be. Megfordult. Az ajtó üvegből volt, egy férfi nézett át rajta. Csorogtak az arcán a könnyek és oroszlán teste volt. Ebben a pillanatban mindig felébredt. 

Ébredezés közben benézett a facebookra, elolvasta az emailjet, titokban lecsekkolta a messengeren, hogy mikor volt fent utoljára az exe, aztán felvette a futó cuccát, és elindult a szokásos patak körre. Minden reggel.

Egyszer meghallotta a jól ismert ritmust: trapp, trapp, trapp, trapp. Azonnal tudta, hogy ez most a valóság és nem menekülhet el előle. Ismerte a játékszabályokat: be kell futni a nyitott üveges ajtón, az majd becsapódik, ő megfordul, a gyönyörű arcú, oroszlán testű férfi pedig sír. 

Oké, ott a nyitott üvegajtó. (Hogy a fenébe került ide, a patak partjára?) Beszaladt. Becsapódott. Megfordult. Benézett a jól ismert arc, a teste oroszlán, folynak a könnyei. Minden stimmelt... és ebben a pillanatban felébredt.

https://reneszanszasszony.blogstar.hu/./pages/reneszanszasszony/contents/blog/33215/pics/lead_800x600.jpg
álom,élet,férfi,mese,történet
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ezeket a cikkeket olvastad már?