Próbafül(ke)

GabriellaA próbafülkékben szürreális hangjátékok zajlanak. Az egyikben hangosan telefonáló vagány magányos rángatja magára az egy számmal kisebb ruhát, a másikban kamasz lány győzködi az anyját, hogy hiába cuki, de ciki a bambis póló, egy kicsit arrébb pedig két barátnő bírálja az idei divatot. De ez csak a felszín. Mini drámák és vígjétékok mennek a szomszédban."Azt mondta, este felugrik, és megbeszéljük. Mondtam neki, hogy nincs mit megbeszélnünk, másfél év után el kellene dönteni, hogy mit akar. Meddig fogunk még romkocsmákban ücsörögni, meg randizgatni, mint a tinédzserek? Nem, nem mondtam, hogy költözzünk össze. Erre neki kell rájönnie, nem? Persze, mindig van valami, ami fontosabb, mint én. A cég, a volt felesége, a lánya, a haverok, meg mit tudom én, mi minden van, amit meg kell értenem! Figyi, elég volt! Besokalltam. Ha feljön, úgy kirúgom, hogy a lába sem éri a földet! Miért kell mindig nekem toleránsnak lenni? És engem ki ért meg? Hogyhogy hol vagyok? Egy próbafülkében... Veszek estére valami dögös rucit, meg beugrom még a kozmetikushoz is szőrteleníttetni, és a Vásárcsarnokba friss tengeri halért. Az a kedvence. Most leteszem, nem jön rám ez a szar. Basszus, tavaly még jó volt az M-es!"

"Cuki ez a póló. Miért lenne gáz? A Disney figurák már nem menők? Ne vegyünk feketét, olyan jól állnak neked a színek! Szürke? Az nem szín. Mit szólsz  a zöldhöz? Kiemeli a szemed. Oké, oké, legyen a sárga, de ne a feliratos. Azt jelenti: Bátran szólíts meg! Na ez az, ami gáz. Figyelj, most nem kártyával fizetek, mert apádnak is megy az sms és agyvérzést kap, hogy 5000 forintot költöttünk egy vacak pólóra. Persze, nem vacak, de ezt ő nem érti. És, ha  kérdezi, turkálóban vettük, 999 forintért."

"Muti? Erre a képre tegyél még szűrőt, így nem mehet ki a fácséra. Elhoztad a szelfi botot? Várj, találjuk ki előbb a pózt. Ne csücsöríts, az olyan ribancos. Vegyük fel az egyforma csipkéset, a királylány sztájl lesz idén a trend. Mondjuk ezt nem venném meg, mert jövőre lesír róla, hogy tavalyi darab, de egy fotóra jó lesz. Láttad? Az a negyvenes csaj is ezt vitte be a fülkébe. Főbe lövöm magam, ha ennyi idős koromban még mindig ilyen cuccokat vásárolok. Ilyenkor már legyen az embernek kifinomult ízlése és ne ezeket a tucat cuccokat vegye. Érted? A stílus negyven fölött, 30 ezer után kezdődik, nem a 8-10 ezres ruháknál. Várj, beigazítom a melleimet, aztán lőheted. Azt írd, hogy kettőskereszt csajosnap. Vagy hesteg, vagy mi a f@szom"

https://reneszanszasszony.blogstar.hu/./pages/reneszanszasszony/contents/blog/27514/pics/lead_800x600.jpg
anya,barátok,bolt,divat,élet,életmód,kapcsolatok,történet,vásárlás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ezeket a cikkeket olvastad már?