Jól jött volna Rómeónak egy idősebb csaj

Gabriella

Jankóval és Brigittával olyanok vagyunk, mint három Magdi anyus. Pletykálunk, álmodozunk, vágyakozunk, filozofálgatunk, röhögünk és elmerengünk. Megbeszélünk és kibeszélünk mindent és mindenkit. Erősen nyitott múltkor Brigitta a virtuális pletykakörben. Rómeónak kellett volna egy idősebb csaj. Trendhagyó cset, szóról szóra.

Pletykálni bárhol, bármikor és bárkiről lehet. Volt két család, Montague és Capulet. Nem bírták egymást, de a gyerekeik szerelmesek lettek. Bla, bla, bla... ismerős, ugye? Brigitta, Brigita és Jankó most a veronai sztorit vesézte ki. 

Brigitta: No, és Shakespeare?

Jankó: Békepárti vagyok, szerintem mindent meg lehet beszélni.

Brigitta: Erőszakmentes kommunikáció Veronában?

Jankó: Igen, tudom a kor nem volt éppen alkalmas erre, de miért ne?

Brigitta: Rómeó hajlik a csevejre, nemde bár?

Jankó: Igen, sok ott a magamutogatás, igazi kakaskodó falusi hangulat.

Brigitta: Nem férnek a bőrükbe, mert vadállati módon tombolnak a hormonok. Ráadásul Tybalt tuti súlyos cukorbeteg esetleg epilepsziás. A féktelen dühe bizonyíthatja... hm?

Júlia tényleg Rómeróra vágyott?

Jankó: Ez egy elég valószínű teória! És arról sem szabad megfeledkezni, hogy tinik harcáról van szó, Júlia pl: 13 éves!

Brigitta: De nagy rüfke ám!  Rómeó alapjáraton nem is illene hozzá. Rómeó egy gyáva puhapöcs, aki csak ábrándozik és szépeleg, a plátói szerelmeket kamelja. Júlia teszi férfivá. Minden tekintetben. Tuti, hogy mindketten szűzek,csak más okból.

Jankó: Rómeó szerintem már kufircolt, de kisfiú az tuti.

Brigitta: Nem, szerintem még nem volt effektív közösülése. Esetleg egy-két laza pipa, bár azt is kétlem. Ki vette volna a szájába? Róza? Cifra Zsuzsi meg a Nelli viszont Verona nagy kurvái voltak. Meghívták őket minden buliba. Mi,Brigita?

Brigita: Dugott. Fejben Rózával. De az pamacsolás lehetett csak. 

Jankó: Róza a plátói csaj, de valami dajka vagy szépasszony szerintem befigyelt.

Nyomta rájuk a korszellem a spiritusztBrigita: Jankót megkövetem, Róza tényleg csak plátói szerelem volt. Olyan, mint a Playboy csajok. Elérhetetlen, de fejben megvolt.

Brigitta: Na jó, oké, elismerem, dughatott, de mégis,kivel? Aha, valóban lehetett valami szolgáló,de nagyon amatőr, fiatalka,semmiképp sem idősebb nő. Akkor az már belevitte volna Rómeót a tutiba, és ettől a fickónak lett volna már vér a pucájában mire odaér Capuleték báljára azon az ominózus vasárnapon. Oké, átmászott azon a kib@szott falon,aláírom, de... simán rejszolgatott volna csak a bokorban, ha Júlia nem kezd el pofázni magában.

Jankó: Tulajdonképpen ja, de akkor nem lett volna konflikt. Nagyon fura kor volt az, amikor Szicíliában voltunk akkor megcsapott valami furcsa félelem, szűk utcák, kosz, zaj  mindenki a másik életterében... Mi egészen más kultúrában nőttünk fel.

Brigitta: Úgy van! Ez az! A feeling, basszus! A hely atmoszférája is tüzelő volt, nyomta rájuk a korszellem mellett a spirituszt. Nyilván a legbátrabb volt a legfogékonyabb. Az meg tüzelte a többit, provokált, uszított. Ez pedig nem volt más szerintem, mint Mercutio. Millió dolog miatt lázadozott, és igazából ezt a viszályt talán ő éltette Tybalt örökös provokálásával. Na, Ő aztán tudta mitől döglik a légy!

https://reneszanszasszony.blogstar.hu/./pages/reneszanszasszony/contents/blog/25673/pics/lead_800x600.png
barát,kamasz,kapcsolatok,Rómeó és Júlia,tabu
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?