Tudod, hogy mikor van az ölelj meg egy morcos szőkét nap?

Gabriella

Vannak napok, amikor semmi nem sikerül. Fáj mindened, már szezon elején kinyír az influenza, az összes gyereked félévi témazárót ír, utolsó pillanatban derül ki, hogy elfelejtetted befizetni az ebédet, szóval minden azt bizonyítja, hogy a világ megérett a pusztulásra. Aztán a semmiből kapsz egy ölelést, és olyan boldog leszel, mint a BKV ellenőr, akire rámosolyog egy utas.

Voltál már úgy, hogy szerettél volna kibújni a bőrödből, lehúzni magadról, mint este a harisnyát? Reggel is ezt az idilli képet dédelgettem, amikor az iskola parkolójában harmadik próbálkozásra sem indult el a kocsim. Éppen kipattantam és szentségeltem, közben a mellettem álló autóból is kiszállt egy anyatárs, és minden átmenet nélkül megölelt. Köpni-nyelni nem tudtam. 

Az Ölelj meg egy vegát!, Ölelej meg egy múzeumi dolgozót!, Ölelj meg egy vöröset! és az Ölelj meg egy könyvtárost! napok valóban léteznek.

- Figyelj, szerintem ma van az Ölelj meg egy morcos szőkét! nap - mondta mosolyogva, majd beült a kocsijába és integetve kitolatott. Ilyen lehetett, amikor Gerda megcsókolta Kyle-t, és elolvadt a szívében a Hókirálynő jégcsapja. A kocsim pöccre indult, a gyerekek túlélték a dogákat, az ebédpénzt online is el tudtam utalni, és még a hőemelkedés is jólesett, mert legalizálta a délutáni alvást. 

Azt, ugye mondanom se kell, hogy  Ölelj meg egy morcos szőkét! nap hivatalosan nincs. De minden nap az lehet, ha szembe jön egy. 

https://reneszanszasszony.blogstar.hu/./pages/reneszanszasszony/contents/blog/23920/pics/lead_800x600.jpg
anya,barátok,dicséret,kapcsolatok,nő,ölelés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ezeket a cikkeket olvastad már?