Mulatási kimaxolva, avagy szexting az aputestű kedvessel

Gabriella

Hol van már a szelfi, a király, a flash, a lúzer, a kajak és a vágod? Ha még mindig ezeket a szavakat használod, akkor jócskán elavult a szókincsed. A 2015-ös év trendi szavai a favágószexuális, az aputest, a cukiság, a kimaxolva, a szkippelés  a szexting és a mulatási. Ezek mind jönnek is velünk tovább az új esztendőbe.

A favágószexuális kifejezést először a kolléganőmtől hallottam. Nem kellett sokáig magyarázni. Azonnal láttam magam előtt, hogy B. a kockás inges, bakancsos, izmos, férfinak kinéző férfiakra gondol, akik végre leváltották a metroszexuálisokat és a hipsztereket. Az új fétis az ápolt szakáll lett, nyakon öntve nyers férfi erőrővel és lüktető szexualitással.

Az új fétis pasi

Az aputestű pasik egy teljesen más kasztot képviselnek. Egy 19 esztendős egyetemistának, Mackenzie Pearsonnak köszönhetjük az idei nyár szavát. „Mindannyian szeretjük a kidolgozott testű pasikat, de van valami az aputestben, amitől egy srác sokkal emberibb, természetesebb és vonzóbb lesz” – magyarázta a kifejezést , amit azonnal magáévá tett az internet népe. Olyan átlagos férfiakra mondjuk, akik nem gyúrnak éjjel-nappal, jóízűen betolnak akár egy egész pizzát is és tudnak pelenkát cserélni. És, bár a sörhasú tohonyák is szívesen magukra veszik, valójában az aputest inkább arról szól, hogy a kigyúrt izompacsirták helyett akár a szomszéd srác is lehet szexi, vagyis az igazi férfi nem a konditeremben készül.

Az új mértékegység a cukiságfaktor lett, amit aztán a tehetségkutatóktól kezdve, a családi videókon át, az állatkerti újszülöttekig szinte mindenre használtunk. Ezzel ki is maxoltuk a cukiságfaktort, vagyis tökélyre fejlesztettük és egyben kipipáltuk. Ebből többet már nem lehet kihozni.

Az aputest arról szól, hogy a szomszéd srác is lehet szexi

A szkippelés okozott némi problémát a kommunikációban. Amikor a lányom azt mondta, hogy legszívesebben szkippelné a német dogát, akkor hirtelen azt hittem, hogy ez a futás közben ugrálást jelenti. Tornaórán számtalanszor hallottam Kati nénitől: „Figyelem, lányok! Először szkippelés, azután joggolás!” Végül kiderült, hogy aki szkippeli a matekot, a bulit vagy a mosogatást, az valójában ugorja, vagyis kihagyja a matekot, a bulit vagy a mosogatást.

A célozgatások ideje is lejárt. Amíg régen a szerelmes levél mellé becsúsztatott rózsaszirom jelentette a szenvedélyt, ma már bátran megy egy szexi fehérneműs fotó a kedvesnek, vagy egy forró, szexuális tartalmú üzenet és máris szextingeltünk egy jót. A szextingnek azonban van néhány aranyszabálya: tilos részegen, tilos vicceskedve és semmi esetre sem ajánlott egyszerre, több szálon futtatva.

És végezetül, lehetsz bármilyen, saját rendszerben gondolkodó, kreatív alternatív, vagy hoch-értelmiségi, vagy véleményipari dolgozó, akkor is pontosan tudod, hogy kicsoda Kis Grófó és mi az a mulatási. Kár tagadni, hiszen 2015-ben a csapból is a Bulibáró folyt és még álmodban is tudod folytatni: „Én a bulibáró, sálomálomálo, én a bulibáró, legyen buli bárhol, sálom dilomdálom, zsámó…”

Na ugye! Mert ez a közös bennünk: a mulatási!

 

 

https://reneszanszasszony.blogstar.hu/./pages/reneszanszasszony/contents/blog/23586/pics/lead_800x600.jpg
aputest,favágószexuális,férfi,kimaxolva,mulatási
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ezeket a cikkeket olvastad már?