Testképzavargások 3.0

Gabriella

Mindenre hajlandóak vagyunk, hogy a legjobb formánkat mutassuk. Cicik felpolcolva, poci leszorítva, lábfej belepréselve, pillák felragasztva és máris egy bombázó néz vissza a tükörből. Legyen szó céges karácsonyi buliról, vagy első randiról, a lényeg, hogy készen állunk a bevetésre. Persze, a melltartó kényelmetlen, az iszonybugyi szorít, a tűsarkútól csillagokat látunk és az a rohadt műszempilla is folyton le akar esni, de megéri, mert arra az egy estére címlap csajok leszünk. A dögös szandi nyomaJustin Bartels fotós Impression
című sorozata azt mutatja be, hogyan is nézünk ki, amikor ledobjuk a sanyargató ruhadarabjainkat. És, bár elborzadunk a viktoriánus fűzők spirálmerevítői láttán, és összeráncoljuk a homlokunkat, ha a gésák összenyomorított lábacskáiról olvasunk, a képeket nézve kiderül: a szépség oltárán bizony ma is elmebeteg áldozatokat hozunk. 

Fűző utánJustint a fotósorozat elkészítésére a főiskolai randik inspirálták.  Amikor a lányok végre ledobták a ruhájukat, a bőrükön  mindig nyomot hagytak a szoros darabok.

- Minden lány kényelmetlen cuccokba paszírozza magát, hogy karcsúnak, szexisnek tűnjön - magyarázta Justin.

- Közben pedig nem ezen múlik a dolog! Remélem, ha megnézik a képeimet, elgondolkodnak azon, hogy vajon tényleg ezekre a testformáló vackokra van szükségük ahhoz, hogy ellenállhatatlanok legyenek? 

És ő hogy tetszik? Emily Nolan profi súlyváltoztató kaméleon. A gyönyörű modellt élete során 16 különböző mérettel fotózták már. Victoria Janashivli fotósorozatát azért vállalta el, mert a nők önelfogadása mellett kampányol.

Címkék: életmód, , tabu
https://reneszanszasszony.blogstar.hu/./pages/reneszanszasszony/contents/blog/22997/pics/lead_800x600.jpg
életmód,nő,tabu
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ezeket a cikkeket olvastad már?