Bugyiból soha nem elég

Gabriella


Nagymamám azt mondta, a legfontosabb, hogy mindig tiszta, finom fehérnemű legyen rajtunk, mert ha baleset ér, ne kelljen szégyenkezni a mentősök (!) előtt a szakadt, uram bocsá’ koszos bugyi miatt. Később bohém barátnőm felvilágosított, hogy azért van rajta mindig szexi fehérnemű, mert sose lehet tudni, mikor esik be egy kósza numera. Akárhonnan is nézzük, a bugyi – legyen tanga, francia, bikini, sportos, klasszikus – az egyik legfontosabb női ruhadarab.

Az első csipkével díszített bugyit állítólag Medici Katalin viselte azzal az ürüggyel, hogy biztonságosan szállhasson nyeregbe. Szerintem meg ez csak egy klassz indok volt arra, hogy többet mutathasson magából. Ez persze nem egy falatnyi csipkecsoda volt, sokkal inkább egy buggyos, rengeteg anyagból varrt, csipkés szárú bugyogó, ami a maga korában legalább akkora döbbenetet kelthetett, mintha most egy szál fekete tangában glasszálna valaki a Nagykörúton.  Később Marylin is bevetette a szoknyavillantós trükköt. Az ikonikus fehér ruha alól kipislogó bugyi ugyan a mai értelemben nem nevezhető szexisnek, de akkoriban maga volt a buja csábítás.

Khm... off, de ezt nem hagyhattam ki. Kortörténeti dokumentum a '30-as évek néptáncmozgalmából

És, ha már szóba került a fekete, mint fehérnemű. Móni barátnőm szerint nagy hiba a fekete bugyi, akármilyen szexisnek is tűnik, hiszen a fekete blokkolja azt a területet, ahol viseljük. A csábításhoz a fehérnemű legyen fehér, vagy piros! Ezt a mondatot gyorsan véssük is fel a nőiesség 10 pontja közé.

A leghíresebb villantásEgyik barátom moziban dolgozik, nemrég nevetve mesélte, hogy nyáron, a szokásos ottfelejtett popcornos dobozok és poharak mellett, nem egyszer találtak a széksorok között elhagyott bugyikat.  Mindegyik színes vagy fehér volt, egyetlen fekete csipke sem akadt. Azt, hogy ez vajon a kánikulának köszönhető-e, vagy Móni tézisének a gyakorlati igazolása, nem sikerült kiderítenem.

A bugyi már az oviban is központi téma. Nem mindegy, hogy kacsás, malacos vagy katicás-e rajta a minta, hiszen már ez is a menőség fokmérője volt a lányoknál, és akkor még nem is hallottunk a Victoria's Secret angyalokról. Elárulom, én a kacsások bandáját erősítettem, akik vagányabbak voltak a katicásoknál, de nem annyira bevállalósak, mint a malacosok.Fazonok

Egyébként ez az a ruhadarab, amiből minden nő fiókjában minimum egy tucatnyi lapul. Én többször megpróbáltam összeszámolni, de valahogy mindig feladtam. Elég legyen annyi, hogy egy átlagos nő bugyiszáma sok. Igaz, Sharon Stone egy időre elvette a bugyiba vetett hitem, amikor az Elemi ösztönben megmutatta, mi rejlik a lábai között. Az ikonikussá vált tárogatós jelenet azonban szerintem csak a vásznon szexi. Egyszer régen, nagyon régen, elmentem egy randira bugyi nélkül. Inkább védtelennek éreztem magam, mint erotikus szexmacskának. Bármilyen színű csipkebugyiban sokkal magabiztosabb lettem volna. 

Címkék: divat, erotika,
https://reneszanszasszony.blogstar.hu/./pages/reneszanszasszony/contents/blog/22172/pics/lead_800x600.jpg
divat,erotika,nő
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ezeket a cikkeket olvastad már?