Dehogy új, tavaly vettem!

Gabriella

Amikor összecsapnak a fejem fölött a hullámok, vagy szükségem van egy kis kényeztetésre, akkot muszáj vennem valamit. Legyen az a hatvannyolcadik pár cipő, vagy egy blúz a turkálóból. Mindegy. Otthon meg majd úgy teszek, mintha előkerült volna a szekrény mélyéről egy régi darab. A férjem meg úgy tesz, mintha elhinné.

Akkor most egy gyorstalpaló kurzussal vegyük sorra, milyen kifogások lapulnak a tarsolyunkban arra az esetre, ha kiderül, megint nem tudtunk ellenállni a kisördögnek, aki folyamatosan a fülünkbe duruzsolja, hogy vedd meg! vedd meg! vedd meg!

Leárazás volt, turkálóban vettem, ott lapult a szekrény alján, bla, bla, bla

Amit már a 12 éves lányom is tud : Ugyan apa, dehogy új, tavaly kaptam.

Kriszta barátnőmtől loptam: Nyílt a szomszédban egy klassz kis turkáló. Ez a táska a boltban 12 ezer, én pedig 3 ezerért megszereztem. Jó vétel volt, nem?

Egykori kolléganőm, a rutinos Jucika dumája: A neten rendeltük közösen a lányokkal. Egy pár cipő, három blúz és ez a  Mickey egeres  pizsama összesen csak 5 ezer forint volt. Ja, plusz a szállítási költség, de azt szétdobtuk. 

Az én slágerem: Ezeréve ott lapul a szekrény alján, de végre újra beleférek!

A legbénább érv, amit hallottam: Ez a sok szép ruha ott hevert a kuka mellett, kimosva. Képzeld, mindegyik az én méretem! Kár lett volna otthagyni

... és a férje elhitte. Vagy csak nem volt kedve vitatkozni. Vagy nem is hallotta, mert éppen azt kalkulálta, hogy jobban jár, ha azonnal bevallja, hogy lecserélte a telefonját, vagy inkább mondja azt, hogy céges iPhone-t kapott?

https://reneszanszasszony.blogstar.hu/./pages/reneszanszasszony/contents/blog/21384/pics/lead_800x600.jpg
bolt,feleség,férfi,kapcsolatok,nő,vásárlás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ezeket a cikkeket olvastad már?