Blogolj!

Tom Cruise anyja, a hollywoodi menygyilkos

Gabriella


A toplistás feketebárány a családokban az anyós. Párunk megértő, kedves anyukájából varázsütésre lesz tűzokádó sárkány, ha kimondjuk az igent az ő pici fiának, és házsártos boszorkánnyá válik, amikor feleségül vesszük az ő kicsi királykisaszonyát. Az anyósviccek esküvő után értelmet nyernek, miközben apósunk jóindulatú várakozással fordul felénk. Ki érti ezt?

Nem csak az átlagmenyek életét keserítheti meg a rossz anyós.  Tom Cruise édesanyját, Mary Lee Cruise-t egyszerűen csak menygyilkosnak nevezik a háta mögött. Már Nicole Kidmannek sem örült, és Katie Holmes-t is csak azért tűrte el, mert kislányt szült. Amióta azonban ez a házasság is zátonyra futott, Cruise mama visszaszerezte a legfőbb támasz státuszt fia életében. 

Jackie Stallone, a horror anyós

Az agyonplasztikázott Stallone mama sem engedi, hogy Syl leváljon a köldökzsinórról. Többek között Brigitte Nilsen is azért szállt ki a házasságból, mert Jackie amellett, hogy rivalizált menyével, azt is nehezményezte, hogy a fiatalok horoszkópja nem passzolt. Ezt pedig ép ésszel még egy hollywoodi menynek sem könnyű elviselni. 

Vajon létezik egyáltalán jó anyós, vagy olyan, mint a húsvéti nyuszi? Egy szép legenda, amiben szeretnénk hinni. Én mindenesetre mindig megbeszélem a barátnőimmel, hogy milyen anyósok nem szeretnénk lenni. És, hogy időben felkészüljünk a jövőre, összeállítottuk a mesebeli anyóspajti fogadalmát. A miheztartás végett.


Anyóspajtik 7 pontja 

  1. Fogadom, hogy nem adok tanácsot - csak, ha megkérnek rá!
  2. Fogadom, hogy nem telefonálok minden nap.
  3. Fogadom, hogy nem dörgölöm a fiam/lányom orra alá, hogy jobbat érdemelt volna.
  4. Fogadom, hogy humorral kezelem a konfliktusokat és meghúzom a határokat.
  5. Fogadom, hogy nem rendezek jelenetet, nem manipulálok és törlöm a szótáramból az alábbi kifejzéseket: "leveszem rólad a kezem, többé nem kell, hogy törődj velem, ne hívj, úgyse veszem fel!"
  6. Elfogadom, hogy a vőm valószínűleg hasonlít a férjemre és a menyem valószínűleg hasonlít rám.
  7. Hiszem, hogy az unoka születése minden lappangó tüskét kihúz!
https://reneszanszasszony.blogstar.hu/./pages/reneszanszasszony/contents/blog/19755/pics/lead_800x600.jpg
anya,anyós,család,feleség,férfi,házasság,kapcsolatok,nő,Tom Cruise
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ezeket a cikkeket olvastad már?