A nap, amikor Piroska megcélozta a farkast

Gabriella

Én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkem, de ha kell, bevetem a hódítás ősi női praktikáit a legalja szempilla rebegtetéstől kezdve, a finomra hangolt titokzatosságon keresztül, egészen a talányos, flörtölő mosolyig. A feminizmus nem az én asztalom és vadászatra sem vagyok kiképezve. Bezzeg a Velma! Ő vérbeli trófeázó.

Velma barátnőm az instant szex híve, amiről bevallom, fogalmam sem volt, hogy micsoda. "Nem csak a hódítás lehet izgalmas, hanem a gyors és hatékony szex is. Régebben szenvedtem attól, hogy a pasikat nem érdekli a nő lelke, az érzései és az, hogy az előjáték nem merül ki a mellbimbó csavargatásában. Mára taktikát váltottam, és engem sem érdekel, hogy mit gondol rólam az az egyébként vonzó, dögös pasi, akivel már az első randin izzik köztünk a levegő. Nem adom a szűzlányt - egy válással a hátam mögött és két kamasz gyerekkel nem is menne -, ezért pontosan elmondom neki, hogy mit szeretnék. Tökéletes szexet. Ha benne van, oké, ha nincs, akkor meg minek húzzuk egymás idejét? Elárulom, többnyire benne vannak. És 10-ből 8-nak bejön ez a stílus. A lassú tabudöntögetést inkább meghagyom a tinédzsereknek és az ilyen stepfordi feleségeknek, mint amilyen te is vagy."

A skalpvadászat nem csak a férfiak sportja

Velma valójában nem cinikus, de nem is egy idealizált, meggyötört nő, aki szeretetéhségét és társtalanságát leplezi férfiallűrökkel. Ez túl egyszerű magyarázat lenne. Komolyan gondolja, hogy a testét is ki kell elégítenie, a lelkében zakatoló érzelmek és az agyában dúló érvektől függetlenül. Nem keveri össze a szerelmet a vággyal és a szenvedéllyel. Fárasztja és ócska játszmázásnak tartja a flörtölés művészetét, a kapcsolat kiépítésének bukdácsolásait. Persze, zsigerből most mi, strepfordi feleségek, és ti, szerelemre szomjazó Éva lányai, valamennyien tiltakozunk, mert egy nő, ha kalandornak áll, annak csakis az lehet az oka, hogy kiégett, meghasonlott, csalódott vagy egyszerűen elment az esze. De vajon miért olyan elképzelhetetlen, hogy Piroska lenyúlta a vadász puskáját, és becélozta a farkast?  

https://reneszanszasszony.blogstar.hu/./pages/reneszanszasszony/contents/blog/19710/pics/lead_800x600.jpg
erotika,férfi,kapcsolatok,nő,szex
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ezeket a cikkeket olvastad már?