Gilisztazabáló csoki istennő

Gabriella


Fogadj el egy baráti tanácsot: akkor se próbáld ki a testfújós barnítást, ha a 15 éves osztálytalálkozódon lesz jelenésed a napsárga ruhádban, és olyan hóka vagy, mint Nicole Kidman a Moulin Rouge-ban. A tavalyi sztorim  még mindig kísért. Tudtam, hogy nem lesz nyaralás. Gondoltam, jöjjön a XXI. század csodája, a fújós testbarnítás. Én is lehetek csoki istennő, és akkor nem kell savanyú képpel hallgatnom mások horvátországi nyaralását, vagy a görög riviéra szépségeit. A színem meglesz, én meg majd Tuniéziáról mesélek. Irány a spray-s testbarnítás! Kellemes szalon, kellemes zene, kellemes hangulat, és a végeredmény gyönyörű, csokibarna csomagolás. Hazáig.

Estére beindult az anyag a bőrömön: úgy néztem ki, mint aki megevett egy tányér földigilisztát, és besárgult. Reggel egy téglaporos arcú eszelős nézett vissza a tükörből, aki a biztonság kedvéért még bele is tunkolta a fejét egy lejárt szavatosságú púderbe, hogy ne csak sárga, de még foltos is legyen. Zuhany után állítólag elmúlik a horror, és előjön a bronzos barna istennő. Jelentem, nem jött. Napokig a dinka gilisztazabáló vigyorgott vissza a tükörből. 

A felfújt barnaság - nálam sárgaság - egyvalamiben hasonlít a valódihoz. Ez is lekopik. Foltokban, mint a kosz. Ezalatt az idő alatt szerencsére már nem a sárga fejű dilinyóssal, hanem a retkes nyakú mosdatlannal kellett a tükörben megbarátkoznom.

Ha nem akarsz így járni, vésd bele az "Amit minden nőnek tudnia kell" füzetedbe csupa nagybetűvel:

ÜNNEPÉLYESEN FOGADOM, HOGY AKKOR SEM PRÓBÁLOM KI A FÚJÓS TESTBARNÍTÁST, HA A 15 ÉVES OSZTÁLYTALÁLKOZÓRA A NAPSÁRGA RUHÁMAT TERVEZTEM FELVENNI, DE OLYAN HÓKA VAGYOK, MINT NICOLE KIDMAN A MOULIN ROUGE-BAN. A BARNÍTÓ SPRAY HELYETT INKÁBB AZ ORGONA LILA MINIT VÁLSZTOM, ÉS MARCIA CROSS-RA VESZEM A FIGURÁT, A SZÜLETETT FELESÉGEKBŐL

Ross is kipróbálta

https://reneszanszasszony.blogstar.hu/./pages/reneszanszasszony/contents/blog/13548/pics/lead_800x600.png
kínos sztori,kipróbáltam
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?