MILF - vagány anyu vagy vállalhatatlan mutter?

Gabriella


Büszkén mesélte a jó karban lévő, negyvenes anyuka, hogy kamasz lánya osztálytársai szerint ő bizony egy dögös MILF. Nem értettem, miért örül ennek. Ő meg nem értette, hogy én miért nem értem. Az Amerikai pite óta úgy tudjuk, hogy a MILF tulajdonképpen kamasz bók. Vessenek az oroszlánok elé, de én nem venném annak.  A Mother I’d Like to Fuck jelentése: anya, akit megdugnék. A pornóiparban pedig az évtizedek során önálló műfajjá nőtte ki magát. A bevezető sztori többnyire az, hogy anyuci megkívánja gyereke barátját, vagy anyucit megkívánja gyereke barátja. Aztán "eksön."

A 16 éves lány megkérdezte az anyukáját, hogy áthívhatja-e a barátait. Eddig egészen hétköznapi a történet, de a 35 éves Rachel Lynn Lehnard egy kicsit túlgondolta a trendi mami figurát és kézzel foghat, bevállalós MILF lett belőle. És ez nem egy pornó kerettörténete, hanem egy hamisítatlan, georgai bulvárhír. Rachel mami piát és füvet is vett a fiataloknak, akikkel aztán meztelenül twisterezett. A pucér társasozás után az egyik 18 éves fiúval szexelt a fürdőszobában, majd úgy belejött a menőzésbe, hogy előszedett egy halom szexuális segédeszközt, és azokkal tartott bemutatót a nappaliban. A buli akkor ért véget, mikor az éjszaka közepén a kiütött anyuka arra ébredt, hogy lánya 16 éves pasija épp őt dugja. Mindezt ő maga mesélte el mentorának az Anonim Alkoholista-csoportban, ahova jár. A nőt letartóztatták, de csak amiatt kell bíróság elé állnia, mert alkoholt és drogot adott lánya barátainak, ugyanis Georgia államban, ahol az eset történt,  a 16 éven felüliek már szabadon szexelhetnek.

Na, akkor mély levegő, és értelmezzük egy kicsit a MILF és a vagány anyu fogalmát. Az Amerikai pite óta úgy tudjuk, hogy a MILF tulajdonképpen kamasz bók – bár én a magam részéről nem venném annak.  A Mother I’d Like to Fuck jelentése: Anya, akit megdugnék.

Ugye megvan Stifler dögös mamája, aki elcsábítja Finch-et? A 40-es, 50-es anyuka prototípusa, akit a fiatal fiúk megdöntenének. A feltételes mód akár a bók szintjére is emelheti a kifejezést, de a georgiai Rachel anyu és a pornó ipar lehántotta a kamaszbájt róla. És, ugyan egy ilyen extrém sztori hallatán azt gondoljuk, hogy mi pontosan tudjuk, hol húzódik a határ a vagány anyu meg a vállalhatatlan, önmagát még mindig, vagy újra szexis csajnak képzelő szülő között, aki valójában a lánya életét szeretné élni, azért érdemes végiggondolni, hogy vajon az anya-lánya viszonyba meddig fér bele a barátnőzés? Mert mi van akkor, ha anyu túllő célon, még ha nem is annyira, mint Rachel Lynn Lehnard?

Én egyébként hiszek az anya-lánya barátságban, ami a vagány anyuság egyik alapja. És persze, hogy anyu is lehet jó csaj, hiszen ő az első azonosulási minta, akinek viselkedése és valamennyi női szerepe meghatározó.  Egy jófej anya figyel a lányára, nem rivalizál vele és a barátnőivel, nem akar fiatalabbnak tűnni náluk és nem azért jár edzőterembe, hogy vékonyabb legyen, mint ők.  Ráadásul bármikor képes a barátnő üzemmódból visszaváltani anyatigrisbe. Valódi „legjobb barátnő” kapcsolat éppen ezért nem létezik, de nem is lenne jó, hiszen az anyáknak a felnőtté válás során nemegyszer kell úgy viselkedniük, ahogyan egy jó barátnő sosem tenné.  Mondjuk azért egy valami biztos:  sem egy jó barátnő, sem pedig egy jó anya nem nyúlja le a pasidat.

 ------------------------

Rachel Lynn Lehnard - Kicsit túltolta

https://reneszanszasszony.blogstar.hu/./pages/reneszanszasszony/contents/blog/13414/pics/lead_800x600.jpg
anya,barát,barátok,család,gyerek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ezeket a cikkeket olvastad már?