Ilyenek voltunk

Ligyija
2015.10.11.

Harminc elmúlt évvel nem könnyű szembenézni. Egyetlen humánus módja van: az osztálytalálkozó. Persze, előtte keresztül mész néhány fázison. Lelkesedsz, amikor valaki felveti a facebookon, hogy legyen, majd jön a tagadás és megfogadod, hogy nem mész el a gyerek- és ráncszámlálásra, aztán kiötlesz egy jó kis startégiát, hogyan lépj le a kötelező pofavizit után, végül megadod magad és csak sodródsz az eseményekkel. Jó döntés. Jutalmad egy felejthetetlen este az ismeretlen ismerősökkel.

Valóra váltott álmok

Ligyija
2015.07.29.

Zenebohóc akartam lenni vagy utcalány. Az óvónéninek pontosan úgy szaladt fel a szemöldöke, amikor ezt bejelentettem, mint neked. A meglehetősen szokatlan párosítású életpályamodell alapja egy bosszú volt. A szomszéd Pisti informált direkt félre. Amikor megkérdeztem tőle, hogy kik keresnek a legjobban, azonnal rávágta: az utcalányok. 

Úszósapka kötelező!

Ligyija
2015.06.28.

Bár szinte minden uszodában ki van írva, hogy a sapka viselése kötelező, gyakorlatilag az edzések és az iskolai úszás órák kivételével mindenki szabotálja ezt a szabályt, hacsak nem szinkronúszó vagy vízilabdás. Legyen ez a töredelmes vallomás posztja: mi is. A  férjem azért, mert neki nincs haja, én azért, mert annyi van, hogy nem fér alá, a nagylányom azért, mert szerinte nem csinos benne, a kicsi meg folyton elhagyja. Pedig a fürdősapka lehet menő.

Címkék: divat, nosztalgia, retro

11 kínzó kérdés a Lindáról

Ligyija
2015.06.19.


A fodrászom, a szomszéd néni, a fogorvosom, a kollégám, a pénztáros a kisközértben, az utca, a muszka, a néger, a taxi, a Maxi, a Bodri, a Péter, szóval körülöttem szinte mindenki Lindát néz minden este 20:30-tól az M3-on. És van néhány kínzó kérdés, ami egyetlen egy vérbeli Linda-függőt sem hagy nyugodni. Összegyűjtöttem a legégetőbbeket.

Címkék: nosztalgia, retro, tv

Tombol a meleg és a retro

Ligyija
2015.06.12.

Retro láz van. A keresztlányom rápörgött egy 15 ezer forintos, sárga, fodros miniszoknyára. Nekem ugyanolyan volt a Skálából. 20 éve. Eredeti Week End márka. A kollégám szimat szatyorra licitál a neten, lehet Négercsókot kapni, és ismétlik a Lindát.

Ezeket a cikkeket olvastad már?