Rajzolj egy macskát, megmondom, ki vagy

Ligyija
2016.01.19.

Mai mantrám: legyél nyitott! De hogy a francban legyek nyitott, amikor csak befelé tudok figyelni? Nagytakarítás van. És ez egy extrovertált személyiségnek olyan, mintha lekapcsolnák a Mátrixról. Kényelmetlen, csendes, ismeretlen, de azért érdekes kaland. Macskarajz elemzésen voltam. Téged is érdekel? Rajzolj egy üres lapra egy macskát, és csak azután olvasd tovább. 

Bugyiból soha nem elég

Ligyija
2015.11.05.


Nagymamám azt mondta, a legfontosabb, hogy mindig tiszta, finom fehérnemű legyen rajtunk, mert ha baleset ér, ne kelljen szégyenkezni a mentősök (!) előtt a szakadt, uram bocsá’ koszos bugyi miatt. Később bohém barátnőm felvilágosított, hogy azért van rajta mindig szexi fehérnemű, mert sose lehet tudni, mikor esik be egy kósza numera. Akárhonnan is nézzük, a bugyi – legyen tanga, francia, bikini, sportos, klasszikus – az egyik legfontosabb női ruhadarab.

Címkék: divat, erotika,

A nap, amikor Piroska megcélozta a farkast

Ligyija
2015.08.10.

Én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkem, de ha kell, bevetem a hódítás ősi női praktikáit a legalja szempilla rebegtetéstől kezdve, a finomra hangolt titokzatosságon keresztül, egészen a talányos, flörtölő mosolyig. A feminizmus nem az én asztalom és vadászatra sem vagyok kiképezve. Bezzeg a Velma! Ő vérbeli trófeázó.

Vibrátor a drogériából

Ligyija
2015.06.18.

undefinedMajdnem dobtam egy hátast, amikor leesett a papírtantusz. A fogkrémes polctól fordultam hatalmas lendülettel, és szemmagasságban négy cuki kis dobozba ütköztem. A tűzoltó, a francia, a milliomos és a teniszedző. Ezekre a "fantomnevekre" hallgatnak ugyanis a DM-ben kapható vibrátor család kisfickói. A csinos kis grafikai elemekkel tarkított dobozkák egy laza csuklómozdulattal leemelhetők a polcról, majd feltűnésmentesen rápakolható a testápoló és a tisztasági betét. Nincs titkos utánajárás, online rendelés, és ha mázlink van, lesz rá  kupon akció is.

Félrelépegető

Ligyija
2015.06.13.

Egy társkereső oldal felmérése szerint a házasságban élők 68 százaléka lépett már félre, és 32 százalékuknak van folyamatos kapcsolata azzal a bizonyos harmadikkal. Közben egy teljes iparág épült a hűtlenségre, alibi gyárral, szerető kereső oldallal, titkos találkahelyekkel. Vajon a monogámia illúzió, és tényleg totális szürreality-ben élünk?

Ezeket a cikkeket olvastad már?