A titkos fűszer

Ligyija
2017.05.23.


Ott álltak az utolsó megmérettetésre várva. Nemsokára kiderül, hogy ki lesz az idei év gigaszakácsa. Gordon Ramsay pokoli konyhájába eddig még nem jutott el magyar versenyző. János ellenfele a fináléban a francia Jules, aki olyan menüt álmodott meg, hogy Jánost kirázta a hideg már attól is, hogy belepillantott a menükártyába. Ennek ellenére tudta: csakis ő lehet a győztes, hiszen nála van a titkos fűszer.

Van, ami csak Bridget Jonesnak áll jól

Ligyija
2015.12.10.

Gyorsan vegyük át még egyszer a karácsonyi céges buli aranyszabályait, hiszen ha nem vésődik be, akkor elég néhány pohár koktél/pálinka/whisky, és máris oda az imídzs. A legjobb PR-al sem lehet soha, ismétlem SOHA visszaállítani. Vedelés közben nem árt, ha fülünkbe cseng Dóri örök igazsága: piásan is csak az jön ki, ami bennünk van. Legyen szó alapvető személyiségjegyekről, vagy összepancsolt puncsról.

Valóra váltott álmok

Ligyija
2015.07.29.

Zenebohóc akartam lenni vagy utcalány. Az óvónéninek pontosan úgy szaladt fel a szemöldöke, amikor ezt bejelentettem, mint neked. A meglehetősen szokatlan párosítású életpályamodell alapja egy bosszú volt. A szomszéd Pisti informált direkt félre. Amikor megkérdeztem tőle, hogy kik keresnek a legjobban, azonnal rávágta: az utcalányok. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?